Jaarverslag | grandvision

jaarverslag-grandvision

GrandVision is eigenaar van optiekketens wereldwijd. In Nederland bekend van de optiekketens Pearle en EyeWish. GrandVision richt zich op een breed assortiment aan optische producten, zoals brillen, contactlenzen en -verzorgingsproducten en zonnebrillen. Met 34 formules heeft de multinational in 44 landen ruim 6.000 winkels.

In 2015 ging GrandVision naar de beurs. In hetzelfde jaar heeft GrandVision haar eerste jaarverslag uitgegeven. Ze hebben het meteen goed aangepakt met een publicatie als website, als PDF en als echt boek. En nu is het tweede jaarverslag ook een feit.

De productie van deze jaarverslagen doet GrandVision met behulp van Tangelo. Een CMS dat het mogelijk maakt om met meerdere auteurs aan de achterzijde het verslag te vullen. Als iedereen tevreden is over de inhoud wordt met de spreekwoordelijke ‘druk op de knop’ een website én een PDF gepubliceerd. Deze werkwijze creëert redactionele rust. Alle betrokkenen kunnen zo al hun aandacht schenken aan de belangrijkste aspecten; de inhoud en de vorm.

GrandVision is een grote organisatie waar veel ogen op gericht zijn, die ons samen met Tangelo in staat stelde om onze gespecialiseerde kennis van het maken van PDF- en online jaarverslagen effectief in te zetten.

annualreport.grandvision.com